lunes, 15 de diciembre de 2008

SETMANA DE FESTA...

Avui... Després de 7 dies llevant-me a les 4:30h, torno a fer festa, he aprofitat per entrenar molt poc i fer la setmana de descàrrega o assimilació d´entrenos durs.
La planificació per avui era bona, pero de moment s´està anant a la merda pel temps. Per tant allargarem més temps el sofà i sortirem a les 18h amb en David Botello,ell avui dobla corrent, ja ha fet 1h de qualitat al migdia, mes la que rodarem junts, jo després aniré a spin in.
Divendres vaig rebre el Garmin Edge 305 d´ebay USA, ja tinc GPS de muntanya, pero volia un més específic per ciclisme, per obtenir informació a posteriori dels entrenaments, tan com la planificació dels mateixos. Pues be... per tal d´estrenar-lo i aprofitant que el finde em tocava currar bastant, vaig sortir tota la tarda fins fosc, la veritat es que es molt bo i precís, el millor el compi virtual que pots activar per veure si el guanyes en entrenaments ja fets, una bona manera de superar-te i veure l´evolució de l´estat de forma. Doncs al arrivar a casa després de 47km de BTT i 1200m+ i impacient per veure el track al compegps i al training center de Garmin. El fill de puta es va parar i no s´ha engegat més, quina rabia!!
Aquest matí m´ha tocat fer gestions amb Garmin Espanya per la garantia i ja està enviat després d´intercanviar uns mails i varies trucades, espero tenir-lo en una setmana.

Pues res nois... La setmana promet molt dura de volum i kms.

Cuideu-se.


2 comentarios:

Manel Tornero dijo...

haber si te llamo y hacemos algo cabroncete!!

irontriax dijo...

Je,je. Ya puedes dejar tu repertorio de Nike en casita neng.
Que como no te pilles crampones en mi terreno vas arreglao pixapi.
Un abrazo campeón.