miércoles, 17 de diciembre de 2008

MARATONS D´ESPIN IN


L´espin in és algu que practico desde fa anys, m´encanta i disfruto molt, és un complement perfecte per la bici, et dona molta cadència i es treballa a pulsacions molt altes que són dificils d´aconseguir amb la "flaca" o la mountain bike.
Desde fa uns mesos m´han proposat donar classes, estic en dos Gyms i la veritat es que disfruto molt, els meus alumnes també, bueno.... això crec,je,je.
Aquesta setmana amb les 2 de demà seran 8 les classes que portaré, crec que comença a ser molta tralla, ja que la resta d´entreno la faig igual, al final dels dies em trobo cansat, pero les sensacions entrenant son bones.
Aquest es un tema que parlaré amb la Isa, per veure si interessa tant spin in de cara a la temporada de raids o per contra és millor que m´endugui el pulsometre a classe i que controli el ritme per no afinar tant la forma, ara no toca estar tant fort.

Ah! amics!!
El tema del Garmin edge 305 solucionat, increible el servei postvenda de Garmin, son uns putos craks.
Com ja havia explicat, m´arriva el GPS de USA, i el primer dia es para. Pues res aquest dilluns truco a Garmin Espanya, els hi comento que l´he comprat a USA, pensant que el mes probable es que la garantia no cobreixi, pues res, l´envio urgent certificat, suposo que els devia arrivar ahir i avui tocan el timbre quan estava dinant i buala!!! Una furgo de seur amb un altre edge nou de trinca, he flipat.
Pero el millor de tot es que només els hi vaih enviar el gps per reparar, per tant tenia tots els accessoris jo (cinta puls, cadenciometre,suports del manillar,software,etc...)pues tot això repetit nenes.
L´he estrenat a la tarda fent 10km de running,marcant track i móltíssima més info.

Salut i kms.

No hay comentarios: