sábado, 6 de diciembre de 2008

RAIDS 2009




Ahir vam fer la tant esperada reunió-sopar-festuky amb l´equip...

La Silvia no va poder venir i el Xevi per problemes logístics tampoc,je,je... Pero que consti que al febrer quan tornis de Finland, espero que vinguis rodat i no demanis clemència, perque no tindré pietat.
Ens ho vam passar super be, vam riure la ostia, només per aquests moments, val la pena passar-les putes amb ells competint tot l´any.
Pues be... Anem al gra... La finalitat del sopar entre altres coses, era definir qui correria aquest any, el tema està en que l´esponsor principal http://www.aventur.es/ ha d´inscriure 6 corredors per l´edició 2009 de la lliga espanyola i ells a Salamanca son 3, per tant aviam de decidir quin dels 3 nostres correrien.
Aquest any tenim la Núria, que sembla que pinta i se la veu amb ganes, ja va correr un open amb el Joan fent 3ers, de moment correrà copa catalana perque es pugui anar adaptant als raids llargs.
L´estructura de l´èquip és la següent:
Òscar, David i Pep: Competirem a la lliga espanyola amb el Campionat d´Espanya absolut a Tarragona com a pricipal objectiu.
Joan,Eduardo: Ho faran a copa catalana.
La Sílvia i la Núria competiran en els raids on haguem de competir en mixte o allà on interessi la bonificació de competir amb noia.
En Xevi de moment està out, el tenim a Finlàndia currant, al Febrer tornarà i aviam que farà.
En Carles centrat a l´orientació, sempre estarà allà si sel necessita.

Pues res nois, la il-lusió està pels nuvols i aquest any si que hem de ser campions d´Espanya.
Per part meva, estic a una època de la meva vida perfecta per entrenar més que mai i millor, ho donaré tot un cop més i moriré en carrera si fa falta, aquest any sense correr raids, m´he adonat el que necessito competir amb tots vosaltres altre cop.

A tope nois que comença la funció...

2 comentarios:

Anónimo dijo...

ETS UN FLIPAT XAVAL!!!!!!!!!!!!!!

irontriax dijo...

Per que no t´identifiques marica, que hem tens por??je,je.