lunes, 15 de diciembre de 2008

RAIDS D´AVENTURA A TUTIPLEN








Pues si nois, aquest any pa aburrirte, hi han raids per tot arreu, buaaa, que guapo!! Mes avall us passo el link dels raids arreu de catalunya, perfectes per iniciar-se als grans raids.
És un esport extremadament dur pero que et dona molt mes a canvi,exprimir el teu cos al medi natural posante a prova constantment, l´esport rei de la ressistència humana,l´esport on és més fàcil coneixer una persona en un dia que en un any al carrer, l´esport que et porta al límit físic i psíquic i a on he fet uns dels meus millors amics.

Allà queden aquells temps on els raids només els coneixien poques persones,pocs esportistes i res, aquells que no pracitquen esport.
Doncs be... Avui dia ja disposem d´un ampli calendari autonómic,nacional i mundial.
Parlant amb els corredors del nonstop.cat l´altre dia a la duatló de Prats, vam estar comentant la temporada vinent, el canvi de format de copa catalana i la quantitat de raids que es faran, l´aposta es farà per canviar la duració dels raids, per podel-se fer assequibles per tothom i no només per alguns. És normal que aquest any passat hagin hagut inscripcions de fins a 40 equips a raids tipus open (7-10h) i molta menys al format professional non stop de copa catalana o lliga espanyola (20-30h), passant així copa catalana (la majoria d´ells) a ser d´un dia.
Això permetra promocionar molt més aquest increible esport, cridant l´atenció d´aquells possibles esponsors (que tant costa aconseguir) corredors,bikers,duatletes,triatletes,escaladors,alpinistes,orientadors,etc... Augmentant encara més la participació i el mes important, facilitant el pas als raids de llarga durada.
Aquí us deixo el link de raids a catalunya: http://www.feec.org/Activitats/competicions_09.html#curses

Comencem al febrer amb un raid preciós que ja vam guanyar.

Doncs apa nois, a tope.

Salut i kms.

No hay comentarios: