domingo, 7 de diciembre de 2008

DURÍSSIMA DUATLÓ A PRATS DE LLUÇANÉS







2:37H, 14é PRO ELIT. http://www.vimeo.com/2515775

Marxem de Manlleu a les 8h amb en Dani, l´Alejo i un servidor. La duatló comença a les 10h, avui apurem una mica més, no hem d´entregar bambes per la transició, ja que acavem la bici a la sortida, fent un bucle de 30km, per continuar amb els 10 de running.

L´Alejo sembla tranqui, en Dani es puja per les parets,je,je. Millor això que no anar dormit de competi, i jo... impacient, esperant fer una bona cursa, tinc bones sensacions i hem trobo fort.

Un cop a Prats, anem a buscar dorsals, saludo els amics dels raids, amics de la comarca, veig l´Eduard Barceló (campió del mon de raids), Marcel Zamora (top ten a l´Ironman de Hawai), Pau Zamora,Victor Manuel del Corral (campió del mon de duatló de muntanya). DIOSSS!!! Està tot el ferro... Amb la penya que hi ha, fer dels 10 primers... mision imposible.
Veig el Gerard Farrés, parlem de la seva posta a punt pel Dakar, li dono molta sort... pel dakar,je,je. Perque avui el que mana soc jo.

Tret de sortida i tope!!! Apreto a tope els primers 5km de pujada forta, hem poso 8é, millor estar a davant, perque m´han dit que després hi ha molt corriol tècnic amb fortes baixades, vull evitar embussos, a davant tothom baixa be. La bici molt tècnica i trencacames, se´m fa curta, arrivo al canvi l´onzé, tots els coneguts cridant i animant, els hi agraeixo enormement.
Començo a correr molt fort, perque el de darrere no em vegi marxar i pugui anar mirant endavant i prou, molt bones sensacions tant en bici com corrent, magnífica duatló i molt bons organitzadors.

Salud i Kms.

2 comentarios:

Mariona dijo...

La du de Prats té pinta de ser heavy heavy!! És molt interessant el teu blog. Salut i Km

irontriax dijo...

Moltes gràcies!!
Fa pocs dies que l´he fet, l´aniré tunejant de mica en mica, cuidat.