sábado, 29 de noviembre de 2008

TARDA D´ORIENTACIÓ AMB VICTÒRIA


CURSA D´ORIENTACIÓ A SANTA CECÍLIA DE VOLTREGÀ


Continuant amb la tònica d´aquests últims dies, parlo del mal temps que fa dies que enganxem...
Mentre discutiem amb el Mingo, si competiem o no a la cursa, degut a la pluja i el fred horrible que feia avui a la plana i sense preveure el resultat final mes que satisfactori, ens hem tirat de cap, li hem posat un parell d´ous i ens hem inscrit al circuit llarg.

Parlant amb el Fofi (organitzador), em deia el temps total del primer, aproximadament 1:30h...
Em miro el Mingo i amb només la mirada he entés que volia fer el llarg, la veritat es que pel poc temps que fa que entrena en serio, comença a tenir un nivell bastant bonet, el que més m´ha sorprés es els cullons que li posa a l´hora de traçar com un senglar,jajajja... Haurieu d´haver vist com ha acavat, ple d´esgarrinxades per tot arreu.

Pues tenia 2 opcions, ensenyar-lo a orientar de mica en mica, ja que el circuit no era molt tècnic, una ortofoto bastant bona amb 18 balises, on primava més el físic que la tècnica,i així fer la cursa sense preocupant-se pel resultat.
L´altre era orientar jo i intentar guanyar, hem triat aquesta, ha patit molt, pero ha aguantat com un toro, ell duia la tarja i jo el mapa, ens hem compenetrat molt bé.
Pues res, al final 1:15h, sorprenent l´organització, calculo que hauran estat uns 8km, pero el millor de la tarda ha estat els 5 minuts que hem tret al trio d´en Dani, Alejo,etc...

Salud i Kms.

No hay comentarios: